- 3 Ocak 2020
- 2,927
- 4,368
Yanlız 54 k yapmaz 800 x5Tie break de kaybetti.Alsa suan oran yarısmasında farkla birinci olcaktım yine olmadı :(
Geçmiş olsunTie break de kaybetti.Alsa suan oran yarısmasında farkla birinci olcaktım yine olmadı :(
birinciye ödül 50k yaYanlız 54 k yapmaz 800 x5
valla ya bu gelse bu oranı asan cıkmazdıah be cigerimi bıraktım :( kendim kazanmıs gibi sevinirdim
Oran yarışması ödülünü katmışYanlız 54 k yapmaz 800 x5
811 oran iyi aslında ama 1000 oran bile bulan olur bunlardaOran yarışması ödülünü katmış
suan 400 civarı bulan var 1000 oran cok zor ama olabilir tabi ödül büyük811 oran iyi aslında ama 1000 oran bile bulan olur bunlarda
Valla 100 oran vur önce başkan kafan rahat olsun sonra yüksek denesuan 400 civarı bulan var 1000 oran cok zor ama olabilir tabi ödül büyük
senin bu taktik pub oran etkinliginde ise yaramıstı dogru diyosun bunda da öyle deneyim :)Valla 100 oran vur önce başkan kafan rahat olsun sonra yüksek dene
Aynen önce alçaktan parayı katladiginda hem paran olur hemde kafa rahat daha yükseğe çıkarsınsenin bu taktik pub oran etkinliginde ise yaramıstı dogru diyosun bunda da öyle deneyim :)
Gecmis olsun hocam fena gitmisTie break de kaybetti.Alsa suan oran yarısmasında farkla birinci olcaktım yine olmadı :(
Vallahi dostum inan senin kadar üzüldüm şu kupona. Çünkü şans kapıyı her zaman çalmıyor resmen bi tık vurmuş kapıya tam açacakken gitmiş. 50k yi bilmem belki 20 30 olurdu belki 50k hic birisi olmasa şu 4k yeterdi.@ravis44 @Felicilianolopez bende yakmaya gidiyorum :( 1.35 e kadar düsmüstü oranı tie breakte verdi ama sans lazım bazen olmuyor