Fener çevirir dedik, gsw şampiyon yapalım diyoruz bol şanslar :)
Fenerden kaybettim, inşallah kazanırsın.Fener çevirir dedik, gsw şampiyon yapalım diyoruz bol şanslar :)
Ekli dosyayı görüntüle 18604
Çok berbat bir gün geçti gelirse güzel olur :)hadi baron vur bugün artık kardeşim
hayirlisi olsun bol şans dilerizEfes çok şansa sayılar attı, fenernahçede çok kötüydü soyunma odası obradovic ve taraftar baskısına güvenerek fener bahsini aldım. Gsw zaten şampiyon ;)
Galatasarayli olarak manyak sempatim var su anda fenere yenemezse soverim bu mac bizde :)@Cesur87 bu maçta berabere biter der misin abi? :)
Micic coşmazsa ilk maç gibi fener döner gibi bence :)Galatasarayli olarak manyak sempatim var su anda fenere yenemezse soverim bu mac bizde :)
Ilk yari fena ucluk atti efes dis atislar girmemesi lazim yoksa nanay :)Micic coşmazsa ilk maç gibi fener döner gibi bence :)
Önceki maç efes 16 sayıdan döndü şimdi fener 10 sayıdan dönücekIlk yari fena ucluk atti efes dis atislar girmemesi lazim yoksa nanay :)
Fener cok kacirio bugun ne oldu bunlara anlamiomÖnceki maç efes 16 sayıdan döndü şimdi fener 10 sayıdan dönücek
Efes çok iyi 3 lük atıyor son per 2 kişinin ölmesi lazım efestenTeknik faul sonra son saniye faul bu ne @BARON NECMİ
Valla kapadim ben maci efes heves birakmio tam geri donucek diom ucluk atio sinir bozuyoEfes çok iyi 3 lük atıyor son per 2 kişinin ölmesi lazım efesten
Efes şampiyonluğu hayırlı olsun ne diyelim :)Valla kapadim ben maci efes heves birakmio tam geri donucek diom ucluk atio sinir bozuyo
Aynen duman etti feneri 1 per alamadi fenerEfes şampiyonluğu hayırlı olsun ne diyelim :)