Otlanacak bir tarafım kalmadı gelse bile dünyanın en verimsiz toprakları gibiyim şu aralar :)@barish, bu gelsin artık da senden otlanalım.
Birimize gelsin artık yeter ki. Yeşermemiz lazım. aha gooooooooolllllll gençler yazdı krallarrrrr.Otlanacak bir tarafım kalmadı gelse bile dünyanın en verimsiz toprakları gibiyim şu aralar :)
2.5 almadım ki :( trabzonun golüne aldım peh :(Birimize gelsin artık yeter ki. Yeşermemiz lazım. aha gooooooooolllllll gençler yazdı krallarrrrr.
Kasarlar şimdi iyi oldu bu gol.2.5 almadım ki :( trabzonun golüne aldım peh :(
1-1 e kitlenmesinde kasımpaşa trabzon maçı gibiKasarlar şimdi iyi oldu bu gol.
Dün gece Phi-Los Angeles maçı devre de 1-1 oldu öyle bitti. 1.38'den 2,5 üst almıştım. Hepi topu 1k para alacaktık yalan ettiler.1-1 e kitlenmesinde kasımpaşa trabzon maçı gibi
1-1 En tehlikeli skor genelde öyle bitebiliyor ilk maçtan lose yazmayız inşDün gece Phi-Los Angeles maçı devre de 1-1 oldu öyle bitti. 1.38'den 2,5 üst almıştım. Hepi topu 1k para alacaktık yalan ettiler.
Aman ağzını hayra aç.1-1 En tehlikeli skor genelde öyle bitebiliyor ilk maçtan lose yazmayız inş
Bol sanslar barisim sinerjiye geliriz ;)
çok sağol cesurumBol sanslar barisim sinerjiye geliriz ;)
Sturidge golü var, bol şanslar
İnşallah gelir barıs kendini toparlarsın piyango vurdu galiba
Teşekkürler beylerts ılerıde cok pasıftı ılk yarı 2. yarı farklı bı duzenle gelmesı lazım ts unal hoca gerekenı yapmıstır umarım
bol sans @barish