M
maxaljin
Misafir
Bol şanslar.
Moderatörün son düzenlenenleri:
Cık. Geldi mi nefes aldırması lazım. :)bol şans hocam hep yükseklerde gözün bi kerede 200e 500 veren kupon paylas .D
Aza kanaat etmeyen çoğu bulamazmışCık. Geldi mi nefes aldırması lazım. :)
Çoğu istemiyorum, çok çoğunu istiyorum.Aza kanaat etmeyen çoğu bulamazmış
Kardeş rica ediyorum şu mesajını sildir sonra tekrar yaz. Paylaşılan kuponlara olumsuz yorumlar yapmayın artık ayıp.Hay masallah bim fisi gibi kupon tek mactan paytlmaz umarim 10 numara kupon uyamuzsan aabhalara kadar buralrdayiz
Kardesim mesajimin olumsuz etki icerdigini sdusunmuyorum yanlis anlasilma olduysa kusura bakmaKardeş rica ediyorum şu mesajını sildir sonra tekrar yaz. Paylaşılan kuponlara olumsuz yorumlar yapmayın artık ayıp.
İyi bir arkadaşımızsın, kafa birisin belli. Yanlış anlamanı istemem katiyen. Desteklerini görmek hoş oluyor. Ama yatar/yatacak/yatabilir kelimeleri inan bana moral bozuyor.Kardesim mesajimin olumsuz etki icerdigini sdusunmuyorum yanlis anlasilma olduysa kusura bakma
Mod arkadaslar silebilirmisiniz mesajimi
@umut98 hocam konu sahibinin alintiladigi mesaji silebilirmisniz rica etsemKardesim mesajimin olumsuz etki icerdigini sdusunmuyorum yanlis anlasilma olduysa kusura bakma
Mod arkadaslar silebilirmisiniz mesajimi
Evallah ustad sikinti yokİyi bir arkadaşımızsın, kafa birisin belli. Yanlış anlamanı istemem katiyen. Desteklerini görmek hoş oluyor. Ama yatar/yatacak/yatabilir kelimeleri inan bana moral bozuyor.
Teşekkür ederim anlayışın için. :)E
Evallah ustad sikinti yok
Eyvallah:) son maca kadar...Teşekkür ederim anlayışın için. :)
Locanı ayırdım 02:30'da bekliyorum. :)