Polestar
Üye
- 23 May 2018
- 730
- 639
22:30 Lokeren - Gent Maçı Tahmin Ve Analizi 30.11.2018
30 Kasım Cuma 22:30
Belçika 1. Ligi 2018/2019 Sezonu - 17. Hafta
Stadyum : Daknamstadion
Hakem : Christof Dierick
30 Kasım Cuma 22:30
Belçika 1. Ligi 2018/2019 Sezonu - 17. Hafta
Stadyum : Daknamstadion
Hakem : Christof Dierick
Belçika 1. Ligi'nde ligin en alt sırasında yer alan formsuz Lokeren, Gent'i konuk ediyor. Karşılaşma öncesi her iki takımın ligdeki konumuna baktığımızda üstün tarafın deplasman ekibi Gent olduğunu görüyoruz. Ligde geride kalan 16 haftada deplasman ekini Gent 24 puan topladı ve bu süreçte 29 gol atarak 28 de gol yedi. Bu durum Gent ekibinin hem atan hem de gol yiyen bir ekip olduğunun göstegesi. Ev sahibi Lokeren cephesinde ise işler kötü gidiyor, ligin en alt sırasından yer alan Lokeren'de moraller bozuk diyebiliriz. Lakin onlarda toparlanmak isteyecekler ve bir reaksiyon göstereceklerdir. 16 hafta sonunda 10 puan da kalan Lokeren 14 gol atıp 29 gol yedi. Az gol atan ve çok yiyen bir takım. ben bugün evlerinde bir gol atmalarını hatta sürpriz yapmalarını bekliyorum. Lokeren bugün Gent'i zorlayabilir. Karşılıklı gol seçeneğine yakın olduğum bu maçta kg var ve 2,5 üst tercihlerine yönelmede fayda görüyorum. Lokeren eğer ki galibiyet istiyorsa bunu gol atarak yapmalı. Savunma yaparak bir sonuç elde edemez.
Tahmin
Kg var / 2,5 üst
Puan Durumu
Sakat Ve Cezalılar