:):) bu görüntüleri izlemisinizdir ama her izlediğimde dünyanın 5 ten küçük olduğuna inanıyorum futbol dunyasida 5 ten küçük
Hocam sen benim başlıklara taktınAllah askina adalet saglanmis olay çözülmüş hala neyin pesindesiniz..ona bakarsan adam vara bakip hala yanlis sonuçlar veriyor günümüzde:)
Hahahahahahaha bunu bir beşiktaşlı mı söylüyor? türkiye kupası finalinde yaptığınız şike nedir İbrahim Akın desem yeterli olur herhalde:):) bu görüntüleri izlemisinizdir ama her izlediğimde dünyanın 5 ten küçük olduğuna inanıyorum futbol dunyasida 5 ten küçük
Ben onada tepki gosteiyorum zaten yapıldıysa kupa da bırakıldı siz neden şampiyonluğu birakmiyorsunuzHahahahahahaha bunu bir beşiktaşlı mı söylüyor? türkiye kupası finalinde yaptığınız şike nedir İbrahim Akın desem yeterli olur herhalde
Seni severim elestiriye açık ol :) art niyetim yok ama fanatiğim yanlis yerden vuruyosunAyrıca adaletin felan cozulguu yok Türkiye'de kimse kimseyi kandirmasin
Sakin ol tatarovAyrıca adaletin felan cozulguu yok Türkiye'de kimse kimseyi kandirmasin