M
maxaljin
Misafir
Dudelange dışında tırstığım maç pek yok gibi. Bu maçı da aksiyon olsun diye ekledik.
Sıkıntısız gelmesi dileği ile bol şanslarDudelange dışında tırstığım maç pek yok gibi. Bu maçı da aksiyon olsun diye ekledik.
Ekli dosyayı görüntüle 24014
son kombine sikici ay bükücü Bol şanslarrrr :) arasından maç seçiyim miDudelange dışında tırstığım maç pek yok gibi. Bu maçı da aksiyon olsun diye ekledik.
Ay bükücü sevdim bunu.son kombine sikici ay bükücü Bol şanslarrrr :) arasından maç seçiyim mi
Bol sanslar olsun kombineci ;)Dudelange dışında tırstığım maç pek yok gibi. Bu maçı da aksiyon olsun diye ekledik.
Sağolasın hocam, ilk maçta 3 gol çıkmasına yardımcı olursan sevinirim. :)Bol sanslar olsun kombineci ;)
Bol şans kardeşimDudelange dışında tırstığım maç pek yok gibi. Bu maçı da aksiyon olsun diye ekledik.
Takibe aldik 1 gol gelse ilk yari acilirlar bunlar :)Sağolasın hocam, ilk maçta 3 gol çıkmasına yardımcı olursan sevinirim. :)
Yoruldum la telefon kasıyor artık konulara girip çıkmaktanilk yarı gol yok 45dakikada 3 gol lazım deplasman kırmızı yedi kırmızı yiyen takım hep atar depe 2 gol attırmamız lazım sinerji grubu nerde hadi laaaan
Ne diyon la hahahahaBeuler aldol feci çaprı. @FastGhost aynı mejjjjjjdan 2 tane yazmış gördüm. dedin n2adpıyo bu. sonradan farkett m bvenım kafa kıytak olmus. :LOL: