nasıl yani 1 tahmin bile gelmicek mi diyosun4de 0
Tahmin
en son ki tahminim 90+3 de gitti yalnızzz4de 0
Tahmin
O gün bütün şansını kullanmışın :)en son ki tahminim 90+3 de gitti yalnızzz
ben genellikle 2 orandan aşağı oynamayı sevmiyorum Ama bence de trapani alır yaa baktım oyuncu yok ki napıcak acabaBu maç son yılların en bankosu 1.55 trapani alırı mutlaka denenmeli. Trapani mutlaka almalı livornonun durumunu bilmeyenler için bırakıyorum aşağıya
Bu oranlar seni kesmez o zaman şöyle yap. Bu maç baktım da birçok sitede yok. Fakat Sponsor sitelerden Betexper de var. 500 yatırdım ben en kötü risksiz alıcam. Bence değerlendirilmesi gerek diye düşünüyorum.ben genellikle 2 orandan aşağı oynamayı sevmiyorum Ama bence de trapani alır yaa baktım oyuncu yok ki napıcak acaba
risksiz 500 tl mi ? betexperdeBu oranlar seni kesmez o zaman şöyle yap. Bu maç baktım da birçok sitede yok. Fakat Sponsor sitelerden Betexper de var. 500 yatırdım ben en kötü risksiz alıcam. Bence değerlendirilmesi gerek diye düşünüyorum.
Evet ben baktım 500 TL ye kadar risksiz tam sana göre 2.00 oran tek maç kombinde 1.80 bence çok iyirisksiz 500 tl mi ? betexperde
en kısa zamanda degerlendiricem . çok iyiEvet ben baktım 500 TL ye kadar risksiz tam sana göre 2.00 oran tek maç kombinde 1.80 bence çok iyi
ben tabibim,gitmee...Senden hak nişanıı vardır gördüğüm.Hak dediğin yere benzettim seni ;haksızlığa intizar etme.Aşkın havasına hayran olduğum.Mecnun olup Leyla'sının bulunlar,muhabbet ister.Gerçekler seyreder eder ederrrrrrrrrrrrr kafir zoru görmezse gelmez amanaaen kısa zamanda degerlendiricem . çok iyi
ay noluyo ya Peki EfendimmKonu tahminden öte geçmesin !!!
trapani yedi italyan şikesimi ? ya da kendilerini göstermek isteyen genç oyuncular mı hangisi ? :)Evet ben baktım 500 TL ye kadar risksiz tam sana göre 2.00 oran tek maç kombinde 1.80 bence çok iyi
ben öyle şeylere inanmıyorum golü yedikten sonra 2 gol atması felan bu italyanların şikenin de şikesini yapar diyolar TebriklerOyuncular protez bacak sanki neyseki sonda buldular golü. Biraz baskıyı artırsa durumu bu hale getirmezdi. Neyse birileri ayağının olduğunu hatırladı neyseki. Woon
Livorno golünü izleseniz. Ortasahadan vurdu adam. Birisi uyarması lazımdı şikeyi nerdeyse bozuyordu.ben öyle şeylere inanmıyorum golü yedikten sonra 2 gol atması felan bu italyanların şikenin de şikesini yapar diyolar Tebrikler