M
maxaljin
Misafir
ABD'yi maç öncesi -30 handikap ve 100 sayı atarını alacaktım lakin yolda beklenmedik bir gecikme yaşadık. Umarım buradan da kazanırız.
Bol şanslar hocamABD'yi maç öncesi -30 handikap ve 100 sayı atarını alacaktım lakin yolda beklenmedik bir gecikme yaşadık. Umarım buradan da kazanırız.
BolşansABD'yi maç öncesi -30 handikap ve 100 sayı atarını alacaktım lakin yolda beklenmedik bir gecikme yaşadık. Umarım buradan da kazanırız.
Amerika maçı hızlı baya potaya penetre ediyorlar uzaktan şuta çevirmedikçe bir sıkıntı yok şimdilikABD'yi maç öncesi -30 handikap ve 100 sayı atarını alacaktım lakin yolda beklenmedik bir gecikme yaşadık. Umarım buradan da kazanırız.
5.50 vardı 8 sayıları kalmıştı. 3 dk kaldı halen 8 sayı. Yatacağız gibi.Amerika maçı hızlı baya potaya penetre ediyorlar uzaktan şuta çevirmedikçe bir sıkıntı yok şimdilik
Hocam hep aynı senaryo aslında dış şuta yöneldiler ondan korkuyordum. Pota altına top indirmediler nerdeyse son çeyrek1 sayıdan yattık. 4 dk hiç sayı atmadılar. Düş yakamdan şanssızlık düş artık sktir git yakamdan yeter ya.