Ankara'da olsan degisimi gorursun dostum Atatürk'ü kaldirmaya caljsiyorlar her yerden mansur baskan sagolsun her tarafa astirdi otobuslerde bile var ve otobusler ucretsiz yobazlara inat olsun100. Yılını Kutladığımız Milli Mücadelin dönüm yılındayız. Bayramın adını tam yazdığın için teşekkürler @Genclerbirligi
Malum son bir kaç yıldır Türkün Başbuğunu Bayramlardan silme, bayraklardan kaldırma operayonlarına maruz kalıyoruz.
Rahmet Ayında başta Başbuğ Mustafa Kemal olmak üzere, tüm Milli Mücadele kahramanlarına rahmet olsun!
Umarım Milli Mücadelinin 100. Yılı Büyük Türk Milletinin yeniden uyanışına vesile olup, Cumhuriyetin 100. Yılına ışık olur.
Sosyal ve ekonomik ve toplumsal açmazlarımızdan kurtulup, kuruluş ayarlarımıza dönememiz dileğiyle...
19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun!
Sen ne anlatıyorsun hacım kimmiş Atatürkün arkasına sığınan emperyaluslar :)Omrunu empryaliizimle mucadeleye. Adamis , 1 meclisi dua larla acmis, cumhuriyetimizin kurucusunu. Silmek. Mensub oldugumuz. Siyasi dsncenin aklindan dai gecmez..... Ancak. Gazi mustafa kemal Ataturk umuzun arkasina siginip. Miletin degerlerine. Savas acan emperyalus cocuklariyla. Mucadelemiz. Artarak. Devam. Edecek.....Ne mutlubTurk um diyene
"Angaralıyım" ama Ankarada değilim. Başkana güvenim tam. Ankarayı "Seğmen" şehri ruhuna döndüreceğine inancım tam.Ankara'da olsan degisimi gorursun dostum Atatürk'ü kaldirmaya caljsiyorlar her yerden mansur baskan sagolsun her tarafa astirdi otobuslerde bile var ve otobusler ucretsiz yobazlara inat olsun
Alevlendirme;) ayık ol! Kim olacak talibandır, taliban.Sen ne anlatıyorsun hacım kimmiş Atatürkün arkasına sığınan emperyaluslar :)
bende öyle düşünmüştüm :whistle:Alevlendirme;) ayık ol! Kim olacak talibandır, taliban.
Kalpaklı. Reis inceden mesajı vermiş. Allahına kurbanMansur Başgan farkı :)
Olumunden hemen sonra paradan resminini kaldiralara bak.....Sen ne anlatıyorsun hacım kimmiş Atatürkün arkasına sığınan emperyaluslar :)
Anasayfadaki bayrak için teşekkürler, kralsın.19 mayıs kutlu olsun. Atatürk yok olmaya mahkum edilmiş bir millete rehber olmak için Samsun'da ilk adımı attı. nice yüzyıllara.