- 3 Ara 2018
- 12,128
- 8,355
(-) ALT
(+) ÜST
-Gençlerbirliği ve Malatya maçı karşılıklı gol beklesem de gol sayısının 3ü geçemeyeceği kanaatindeyim.
-Sivasspor performansı ile göz dolduruyorken düşüşte olan kasımpaşa karşısında 3 puanı alacaktır.
-Rizespor Konyaspor maçı gollü beraberlik beklediğim maçlardan biri. Aykut kocaman için ise son şans olduğu için bu maça daha motive çıkacaktır.
-Ligin düşüte olan ekibi Ankara ile milli aradan iyi dönmeyen Alanyaspor karşı karşıya. Galibiyete Alanyaspor ne kadar yakın olsa da gollü bir karşılaşma beklemiyorum.
-Ligde çıkış yapan Göztepe evinde Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın koltuğu tehlikede. Sakatlıktan dönen futbolcular ile Fenerbahçe bu maçta en az beraberlik almasını bekliyorum.
-Lige iyi başlayıp performansı düşen iki Gazişehir ve Denizlispor bu hafta gollü bir karşılaşma izletecektir bize.
-Başakşehir son haftada 1 puanı zorla alan Antalya karşısında net favori.
-Haftanın en önemli maçı trabzonspor-Galatasaray maçı geçen yıllarda olduğu gibi hızlı ve açık değil derbi havasında olmasını bekliyorum. Bu yüzden bol gollü bir karşılaşma değil atanın biraz daha defansif oynamasını bekliyorum.
-Beşiktaş iyi yakaladığı form grafiğini devam ettirmek adına bu maçı kazanıp liderlik hedefine doğru devam edecektir.