İçim acıdı ya bakınca
Alanyadayim bu arada yarın bi kahve içelimama buraya yazıyorum hee. Tariheee yazıyorum buraya yazıyom lennn . Bu adam ilk 3 e giricek yazzz. İlk 3 .Yazz hemennn
@tkanka hanımefendi yarın kahve içiyor muyuz alanyadayim Antalya'ya gelirimAlanyadayim bu arada yarın bi kahve içelim
cuma günü olabilir ? ne zamana kadar burdasın ?Ama kesin söz veremem etik bulmuyorum.@tkanka hanımefendi yarın kahve içiyor muyuz alanyadayim Antalya'ya gelirim
İç iç bencecuma günü olabilir ? ne zamana kadar burdasın ?Ama kesin söz veremem etik bulmuyorum.
15 gün buradayımcuma günü olabilir ? ne zamana kadar burdasın ?Ama kesin söz veremem etik bulmuyorum.
Gelin gezdireyim, bizde kalırsınız tarzı şeyler diyip duruyodun millete :)cuma günü olabilir ? ne zamana kadar burdasın ?Ama kesin söz veremem etik bulmuyorum.
saglik olsun cok kotu kacmis
Geldin de kapıda mı kaldınGelin gezdireyim, bizde kalırsınız tarzı şeyler diyip duruyodun millete :)
Allah muhafaza ama gidilse kalınacak demek ki:)Geldin de kapıda mı kaldın
o feli için geçerli ve hala da geçerli .Her önüme gelenle ne görüşürüm ne gezdiririm öyle bi cümle kurmadım Hatta irtibattaysan kendisiyle forumda olmamasına rağmen telefondan görüşüyoruz sorabilirsin :) haaa yine de diyorum bu seni alakadar etmezGelin gezdireyim, bizde kalırsınız tarzı şeyler diyip duruyodun millete :)
Pekalao feli için geçerli ve hala da geçerli .Her önüme gelenle ne görüşürüm ne gezdiririm öyle bi cümle kurmadım Hatta irtibattaysan kendisiyle forumda olmamasına rağmen telefondan görüşüyoruz sorabilirsin :) haaa yine de diyorum bu seni alakadar etmez