Başkan bol şans. Dilerim gelir ama gelmeyecekse de Gs maçından yatsın :)
Bol şans
Gecenki izlanda maçı gibi yazdim onu maci izkerken gs den yana olacağım tabiki ama yenersek veya puan alırsak ta üzülmem :) o maca kadar sıkıntısız gidersek tabikiBaşkan bol şans. Dilerim gelir ama gelmeyecekse de Gs maçından yatsın :)
Senin gibi iyi bir galatasaray taraftari o maca nasil 2 verdiya :) bol sanslar olsun
Tamamen ters duygusallık oluyor o ben hep yapıyorum yenilirsekte en azından para kazanırım puan alırsakta üzülmem gerçektenSenin gibi iyi bir galatasaray taraftari o maca nasil 2 verdiya :) bol sanslar olsun
Orasi oyle tabi bizi duman etmeleri gayet normal farkli bisey beklemiomda ne biliyim ne biliyin insan izlerken bi tuhaf olur :)Tamamen ters duygusallık oluyor o ben hep yapıyorum yenilirsekte en azından para kazanırım puan alırsakta üzülmem gerçekten
Ama birde gerçekler var dün reale neler yaptılar hepimiz izledik neymar, mpabbe ve cavani yoktu birde, mpabbe bizim maça yatisirse fena :)
Yok valla mesela dünde bi kuponum vardi burada paylaşmadım brugge vermistim ama gs o golleri atamadi diye üzüldüm izlerken hic sıkıntı olmuyor gs varsa sahada kupon fln umrumda olmuyor. 1 puani benim sayemde aldik psg de öyle olacakOrasi oyle tabi bizi duman etmeleri gayet normal farkli bisey beklemiomda ne biliyim ne biliyin insan izlerken bi tuhaf olur :)
Keşke ondan yatsakPsg den yatcan
Kimi görüyorsunGörüyorum evet :) twitterda takip ettigim birini goruyorum :)
Gelmis hocam simdi gordum mesajini halledelim hadi :)Kimi görüyorsun
@Cesur87 sana özel mesaj atamıyorum ben, mesaj kutunu boşalt çöplerinide hiç atmıyorsun ne pis adamsin ya
Bol şanslar