umarım gelir ama oynadığın site çöp oğlu çöp.Geçen günlerde 100tl ile 1000 yapmaya çalışmıştım iş yoğunluğu yüzünden foruma geri dönüş yapamadım en fazla kasayı 750ye çıkardım ve sonu hüsran bitmişti tekrar deneyelim bakalım :) kupon ekdedir.
Bol sanslae olsunGeçen günlerde 100tl ile 1000 yapmaya çalışmıştım iş yoğunluğu yüzünden foruma geri dönüş yapamadım en fazla kasayı 750ye çıkardım ve sonu hüsran bitmişti tekrar deneyelim bakalım :) kupon ekdedir.
ya nedense hiç bir sıkıntı yaşamadım üye olduğumdan beri bi kaç şikayet dikkatimi çekti genellikle 100tl atarım %30 çevrimsiz bonus ile aynı kupona oynama gibi güzelliği var 400 600 arası yapıp çekiyorum hiç 1k üstü çekim denemedim bu siteden 2300tl yatırımım olmuş 1300 tl çekimim toplamda canlı destek söylemiştiumarım gelir ama oynadığın site çöp oğlu çöp.
yatırımın çekiminden fazla olduğu için gönderiyorlar bu site dolandırıcı eğer gelirse çek bir daha da girme. kazanmaya başlayınca hesabını kapatırlarya nedense hiç bir sıkıntı yaşamadım üye olduğumdan beri bi kaç şikayet dikkatimi çekti genellikle 100tl atarım %30 çevrimsiz bonus ile aynı kupona oynama gibi güzelliği var 400 600 arası yapıp çekiyorum hiç 1k üstü çekim denemedim bu siteden 2300tl yatırımım olmuş 1300 tl çekimim toplamda canlı destek söylemişti
teşekkür ederim yakın zamanda farklı bi siteye geçeyimyatırımın çekiminden fazla olduğu için gönderiyorlar bu site dolandırıcı eğer gelirse çek bir daha da girme. kazanmaya başlayınca hesabını kapatırlar
bol şansGeçen günlerde 100tl ile 1000 yapmaya çalışmıştım iş yoğunluğu yüzünden foruma geri dönüş yapamadım en fazla kasayı 750ye çıkardım ve sonu hüsran bitmişti tekrar deneyelim bakalım :) kupon ekdedir.
şikayetvarda memnuniyet oranı %80 neye göre yazdın anlamadım senin ne problemin oldu ?yatırımın çekiminden fazla olduğu için gönderiyorlar bu site dolandırıcı eğer gelirse çek bir daha da girme. kazanmaya başlayınca hesabını kapatırlar
Şikayet var hiçbir zaman referans olarak almayın. Site karalama, site övme kendi elemanları yazıp çiziyor orda senaryo kaynıyor. 20tl deneme honusundan bir çok kişinin ödemesini yapmamıştı. Baya bi çoğunluk hemdeşikayetvarda memnuniyet oranı %80 neye göre yazdın anlamadım senin ne problemin oldu ?
sorma sormanewyork maçında neler oluyor neler beylerrr