güzel kupon yapmışsın bol şansSelam arkadaşlar. Izlanda maçını özellikle tavsiye ediyorum hata yapmayacaklardir.
Tesekkurler hocamgüzel kupon yapmışsın bol şans
Tekli icin ilk 10 dk bekle bence .Tesekkurler beyler Milli takima analiz yapan var mi ekstra tekli alicam
Kadroları falan görelimde oyle alırsın bence bekleTesekkurler beyler Milli takima analiz yapan var mi ekstra tekli alicam
Özel oranda mantıklı geldi aslında 3.5 üstten şüpheliyimTekli icin ilk 10 dk bekle bence .
Bence 3 gol fransa atar zaten bizimkiler çok kapanmazsa .Özel oranda mantıklı geldi aslında 3.5 üstten şüpheliyim
Milli takım eğer gruezmann ve mbappeyi tutarsa tutabilirse ben maçı bile kazanabiliriz diye düşünüyorum ama bol gollü olucaktirTesekkurler beyler Milli takima analiz yapan var mi ekstra tekli alicam
Tutabilir mi peki ;)Milli takım eğer gruezmann ve mbappeyi tutarsa tutabilirse ben maçı bile kazanabiliriz diye düşünüyorum ama bol gollü olucaktir
Neden tutamasın ki inan çok iyi oyuncularımız var arda gibi böyle para için değil aşkla oynayan oyuncular olduktan sonra herşey olur portenizi en güzel zamanında yenmiş takımız biz 2008 de yarı final oynamış takımız bizi küçümsemeyin benceTutabilir mi peki ;)
Ben kücumsemiyorum ki . Sadece eğer ki bir hataya düsup berabere kalsak yeterli tarzinda full kendi sahasinda oyunu kabul ederse hicbir sey yapamazlar . Ileride cok iyi oyuncularimiz var . Degerlendirmemiz lazim . Ama türk kafasi iste FRANSA deyip yatar gibi . Şenol hocaya bağlı maç bence tamamen .Neden tutamasın ki inan çok iyi oyuncularımız var arda gibi böyle para için değil aşkla oynayan oyuncular olduktan sonra herşey olur portenizi en güzel zamanında yenmiş takımız biz 2008 de yarı final oynamış takımız bizi küçümsemeyin bence
Şenol hoca hücum yaptırır bence ne kadar ksilik olarak sevemsemde iyi teknik direktör ve sanmıyorum.yatmaz yaniBen kücumsemiyorum ki . Sadece eğer ki bir hataya düsup berabere kalsak yeterli tarzinda full kendi sahasinda oyunu kabul ederse hicbir sey yapamazlar . Ileride cok iyi oyuncularimiz var . Degerlendirmemiz lazim . Ama türk kafasi iste FRANSA deyip yatar gibi . Şenol hocaya bağlı maç bence tamamen .