10 oranlı beklediğim kuponum gelicek gibi duruyor umarım gelir kolay maçlar kaldı
BOL ŞANS.10 oranlı beklediğim kuponum gelicek gibi duruyor umarım gelir kolay maçlar kaldı
TeşekkürlerBOL ŞANS.
Teşekkürlerbol şanslar
Güzel kupon kardeşim oldu say:)10 oranlı beklediğim kuponum gelicek gibi duruyor umarım gelir kolay maçlar kaldı
Avusturya beni işkillendiriyor ama olucak gibiGüzel kupon kardeşim oldu say:)
Bence olur kardeşim, yeterki şans bizimle oldun,,Avusturya beni işkillendiriyor ama olucak gibi
Sorunda o yanımızda değil :ROFLMAO:Bence olur kardeşim, yeterki şans bizimle oldun,,
Geliyoruz akın akın hırvatlar yakmaz umarım :ROFLMAO:Avusturyaa GoooooL
Tüm dünya ‘vazgeç’ dediğinde , umut fısıldar; Bir kez daha dene,,Geliyoruz akın akın hırvatlar yakmaz umarım :ROFLMAO:
Abi bayılıyorum senin bu sözlere yaTüm dünya ‘vazgeç’ dediğinde , umut fısıldar; Bir kez daha dene,,
Eyvallah kardeşim yalnız benim lafım değil,kopya çektim,,esaretin bedeli filminin en güzel repliğidir:)Abi bayılıyorum senin bu sözlere ya
Biliyorum abi film de çok guzel di onu tekrar izlicem sen böyle yerinde söylemen anlamında dedim :ROFLMAO:Eyvallah kardeşim yalnız benim lafım değil,kopya çektim,,esaretin bedeli filminin en güzel repliğidir:)
Eyvallah Kardeşim:))Biliyorum abi film de çok guzel di onu tekrar izlicem sen böyle yerinde söylemen anlamında dedim :ROFLMAO:
gelsin zahmet olmazsahadi bakalım bunu getirelim