Halkın emeği halkın gücü..
Emek günümüz kutlu olsun.
Emek günümüz kutlu olsun.
Ailem memur ve şuan çalışıyor :)1 Mayıs daha çok memurun tatil işçinin ise çalıştığı bir gün haline geldi ama bu defa sanırım herkes yatista virüsten dolayı
Kanka olsun bide şöyle düşün bugün çift mesai alacaklarAilem memur ve şuan çalışıyor :)
Hayır öyle bir şey yok yıllardır böyleKanka olsun bide şöyle düşün bugün çift mesai alacaklar
Ama normal şartlar da çift maaş olması lazım bu arada hangi sektör ?Hayır öyle bir şey yok yıllardır böyle
Yok çift maaş mesai felan :)Ama normal şartlar da çift maaş olması lazım bu arada hangi sektör ?
Bu arada 300 mesaj yolunda bana şuan çok iyi destek veriyorsun sağol kankaYok çift maaş mesai felan :)
Orasını boşver :)
eeee çoluk çocuk ne yapıyorBu arada 300 mesaj yolunda bana şuan çok iyi destek veriyorsun sağol kanka
Kanka evli değilim ama o kadar çok istiyorum ki çocuk lanet gitsin yaş 30olunca erkekte babalık tavan yapıyoreeee çoluk çocuk ne yapıyor
bulursun insallah gönlüne göre birini dert etme bu işin acelesi yok olmazda :)Kanka evli değilim ama o kadar çok istiyorum ki çocuk lanet gitsin yaş 30olunca erkekte babalık tavan yapıyor
İnşallah ama önce atanmak lazım dostum atanmadan kimse kimsenin yüzüne bile bakmıyorbulursun insallah gönlüne göre birini dert etme bu işin acelesi yok olmazda :)
o konuda haklısın gercekten oyleİnşallah ama önce atanmak lazım dostum atanmadan kimse kimsenin yüzüne bile bakmıyor
İşte atanacaktik ne güzel e-kpssye girecektim maalesef bu virüs yüzünden ertelendi eylüle. Sınava girsem atanmam çok yüksek sağlık sektörüo konuda haklısın gercekten oyle
aynen size bir güzellik yapacaklar bakan öyle diyordu umarım hakkında hayırlısı olurİşte atanacaktik ne güzel e-kpssye girecektim maalesef bu virüs yüzünden ertelendi eylüle. Sınava girsem atanmam çok yüksek sağlık sektörü
Valla bakan şahane bu sene sayesinde 65 bin alım yapıldıaynen size bir güzellik yapacaklar bakan öyle diyordu umarım hakkında hayırlısı olur