assosyal70
Üye
- 28 Ocak 2019
- 683
- 561
Söylenecek ne varsa, başlıkta söylenmiştir.
Yüzde yüz haklısın kardeşimSöylenecek ne varsa, başlıkta söylenmiştir.
bende sana katılıyorum ve ekleme yapmak istiyorum lösev konusundaki hassasiyette ben kendı analizimi yaptım umarım sızlerde yapmıssınızdırForumdaki çoğu arkadaşının hareketleri benim için yapmacık geliyor tekrar yineliyorum bu lafımı. Yok o ödül yetmez yok ödül miktarları artsın anketleri felan filan neler gördü bu gözler :) sonrasında etkinlik yapmaktan soğudum açıkçası
Forumla alakası olmayan adam ne hikmet ise soluğu forumda alıp konu açıyor hemencik :) öderler mi ödemezler mi bla bla bla sonra çekim durumunda 1000 tl paylaşılacaktır lafı zaten ortada bisey olduğunu açıkça belli etti :) site savunucusu değilim ama adam parayı alsaydı bu tarz karalamalar olur muydu merak etmiyor değilim :) çoğu kişi yine yüzünü gösterdi şaşırtmadılar beni
@neciptatli kardeşim yanlış anlama bu laflar sana değil bu kişiler kendisini biliyor
Duyarlılığın için teşekkür ederim bu konuda elimizden geldiği kadar hatırlatıp harekete geçecez emin ol. Dünyayı iyilik kurtaracak kötülük değil.... site yonetimine tekrar teşekkürler bu konuda bizlere yol gösterdikleri için:)
bende sana katılıyorum ve ekleme yapmak istiyorum lösev konusundaki hassasiyette ben kendı analizimi yaptım umarım sızlerde yapmıssınızdır
Eyvallah Kral Adam olmak biz kim...Dobra konuştuğum için beni bu forumda kimse sevmez :) sen üstü kapalı mesajınla zaten belli etmişsin herşeyi kardeşim :) kral adamsin
Banada yollayabilirsiniz günahlarınızı üstlenirim aldı başını gitti zaten ...Beyler Losev'e odaklanalım. Amacımız bağış olsun. 2 firma bağış yapıcak bu hafta Lösev'e. Bende ayrıca yine yapacağım. Biz kavga edelim ama kazanan o tertemiz yavrucaklar olsun. Bazı arkadaşlar yapılan etik değil diye düşünebilir, Ben alıyorum tüm günahları, evet kumar oynuyoruz ama bir can bizim sayemizde parmağını kımıldatadabilecekse tüm günahları bana yollayın hepsini almaya razıyım.
Ağzını öpsünler.Beyler Losev'e odaklanalım. Amacımız bağış olsun. 2 firma bağış yapıcak bu hafta Lösev'e. Bende ayrıca yine yapacağım. Biz kavga edelim ama kazanan o tertemiz yavrucaklar olsun. Bazı arkadaşlar yapılan etik değil diye düşünebilir, Ben alıyorum tüm günahları, evet kumar oynuyoruz ama bir can bizim sayemizde parmağını kımıldatadabilecekse tüm günahları bana yollayın hepsini almaya razıyım.
İnançlı insan neye inandığını bilmeli...Beyler Losev'e odaklanalım. Amacımız bağış olsun. 2 firma bağış yapıcak bu hafta Lösev'e. Bende ayrıca yine yapacağım. Biz kavga edelim ama kazanan o tertemiz yavrucaklar olsun. Bazı arkadaşlar yapılan etik değil diye düşünebilir, Ben alıyorum tüm günahları, evet kumar oynuyoruz ama bir can bizim sayemizde parmağını kımıldatadabilecekse tüm günahları bana yollayın hepsini almaya razıyım.
Kesinlikle haklısın dede,,Beyler Losev'e odaklanalım. Amacımız bağış olsun. 2 firma bağış yapıcak bu hafta Lösev'e. Bende ayrıca yine yapacağım. Biz kavga edelim ama kazanan o tertemiz yavrucaklar olsun. Bazı arkadaşlar yapılan etik değil diye düşünebilir, Ben alıyorum tüm günahları, evet kumar oynuyoruz ama bir can bizim sayemizde parmağını kımıldatadabilecekse tüm günahları bana yollayın hepsini almaya razıyım.