WonCu1x2
Üye
- 5 Eyl 2018
- 435
- 262
04.11.2018 Pazar - HOLLANDA 2. LİGİ
16:30 Telstar - Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles takımı sergilediği performansla üst lige çıkma adaylarından bir tanesi. Bu maçı alırsa liderlik koltuğuna oturucak. Lig de son 3 maçını güçlü ekiplere karşı kazandı. Almere City'i deplasmanda devirdi. İstikrarlı ve formda bir takım. Telstar ise sadece zayıf takımlara karşı kazanabilen bir takım. Go Ahead Eagles karşısında fazla şansı yok. Benim tercihim çifte şanstan yana.
TAHMİN
Go Ahead Eagles yenilmez.
FORM DURUMU
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
04.11.2018 Pazar - RUSYA PREMIER LİG
16:30 Krasnodar - Rostov
İki güçlü ekip karşılaşıyor. Krasnodar kendi evinde kolay kolay gol yemiyor. Rostov ise Zenit ve Spartak Moskova gibi takımları devirdi, form durumu iyi. İki takımın maç istatistiklerin de alt biten maçlar bir hayli fazla. Ben bu maçta 1 max. 2 gol olur diye düşünüyorum. Kuponum da ise 3.5 alt seçeneğini değerlendiricem.
TAHMİN
3.5 Alt
FORM DURUMU
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
04.11.2018 Pazar - İSPANYA LA LIGA
20:30 Huesca - Getafe
Huesca takımıyla başlıyalım. Lig de oynadığı 10 maçta 7 mağlubiyet alarak son sırada yer alıyor. Sakat oyuncuları da bir hayli fazla. Bir darbe de Getafe'den yerler diye düşünüyorum. Getafe'nin form durumu iyi, Levante ve Atletico Madrid dışında bir yenilgisi bulunmuyor. Bu maçtada tercihimi çifte şans dan yana kullanıyorum.
TAHMİN
Getafe yenilmez.
FORM DURUMU
Kasa kuponumuz bu şekildedir arkadaşlar. Herkese bol şans...
Toplam oran - 1.85