Sırbistan turnuvanın favori takımlarından bir tanesi çeyrek finale kadar olan maçlarına bakarsak da bunu anlayabiliriz . Bulgaristan karşısında galibiyetle döneceklerine şüphe yok . Fakat bulgaristan 1 seti galibiyetle tamamlayacaktır . Bu yüzden toplam sayı 136.5 üst oran açısindan bu maça alınacak en iyi tercih olarak gözüküyor .
Türkiye oyun içinde zaman zaman kopmalar yaşayan fakat geri donüşleri de başarabilen bir takım görünümünde . Rakibi hollanda ise turnuva boyunca rakiplerine 1 set bile vermedi . Fakat istatistiklerine bakarsak ilk sete hep zorlanarak başlamış . Benim tercihim ilk set çekişmeli geçeceği yönünde . 1. Set 44.5 üst en iyi tercih olarak gözüküyor .
Ben kendim oynayamıyorum . Deģerlendirecek olursa bol şans dilerim .
Türkiye oyun içinde zaman zaman kopmalar yaşayan fakat geri donüşleri de başarabilen bir takım görünümünde . Rakibi hollanda ise turnuva boyunca rakiplerine 1 set bile vermedi . Fakat istatistiklerine bakarsak ilk sete hep zorlanarak başlamış . Benim tercihim ilk set çekişmeli geçeceği yönünde . 1. Set 44.5 üst en iyi tercih olarak gözüküyor .
Ben kendim oynayamıyorum . Deģerlendirecek olursa bol şans dilerim .